Pallojaosto 14.1.2019 MUISTIO

Pallojaoston kokous 14.1.2019 MUISTIO

klo 18.30
Ponnistuksen toimisto, Hämeentie 42b


1. Turnausluvat vuodelle 2019


Käytiin läpi vuodelle 2019 myönnetyt turnausluvat.


  • 6-7.4.2019 Haapis A- ja B-pojat
  • 11.5-12.5.2019. Haapis P2010-12
  • 24.8-25.8.2019 Haapis C-pojat
  • 7-8.9.2019 Braku P08, P09, T07-08 ja T05-06
  • 7-8.9. 2019 Haapis P06, P07
  • 21.9. 2019 Haapis 09-12 tytöt
  • 22.9.2019 Haapis 2002-04 tytöt Pivu

    Heli Backman oli valmistellut esityksen mistä koostuu onnistunut turnaus, mitkä ovat turnauksen haasteet
  •  Jokaisella turnauksella tulisi olla joukkueiden sisältä vastuuhenkilö. Sovittiin että jojot omista joukkueistaan valitsee kuka on nimetty vastuuhenkilö, kuka toimii yhteyshenkilönä. Se ei tarkoita että tämä henkilö on yksin vastuussa järjestelyistä, vaan joukkue yhdessä sen rakentaa. Vastuuhenkilöt voi ilmoittaa Antti Tarvaiselle, joka lisää nimet ja meiliosoitteet kotisivuille turnauksen tietojen yhteyteen.
    Syksyn turnauksilla ei vielä kiire, mutta kevään turnauksista tulisi vastuuhenkilöt olla pian tiedossa.
  • Heli laittaa tiedot turnauksista Palloliiton tapahtumakalenteriin, muilta osin joukkueet itse markkinoi. Käydään läpi eri tapoja mainostaa ja markkinoida tulevassa turnauskoulutuksessa.
  • Turnaus "koulutus", eli ns. teema-ilta jossa käydään läpi turnauksia, hyviä käytäntöjä, tavoitteita yms.. Paikalle ainakin turnausvastaavat ja joukkueiden yhteyshenkilöt, ja tietenkin kaikki joukkueissa ja turnauksissa toimijat. Turnausilta pidetään 6.2.2019 klo 18.00 alkaen Ponnistuksen toimistolla. .
  •  7.9.-8.9.2019 pidetään turnauksia yhtä aikaa kaksi, sekä Brakulla että Haapiksella. Sovittiin että Haapiksen turnaus käyttää Haapiksella jo olevia tarvikkeita ( teltta, grilli jne..) ja Brakun turnaukseen tavarat haetaan Kivinokasta.



2. Pelisäännöt turnauksiin osallistumisista
- Käydään läpi yhteisiä pelisääntöjä, kuinka moneen turnaukseen joukkueet voi "seuran piikkiin" kaudessa osallistua. Jukka Haapamäki kertoi linjauksen olevan nyt se että  peliryhmä  voi käydä kahdessa turnauksessa kaudessa Hesacupin lisäksi. Pohdittiin olisiko kuitenkin järkevää olla euromääräinen raja turnauksiin. Toistaiseksi jatketaan nyt kuitenkin tällä lukumäärä perusteella, ja asiaa tarkastellaan tarvittaessa. Johtokunta pohtii  tätä seuraavaan pallojaostoon mennessä, ja asiaan palataan silloin.

3.  Kevään 2019 piirisarja ilmoittautumiset

- Antti hoitanut joukkueiden ilmoittautumiset Palloliittoon.  Kaikki joukkueet on sinne ilmoitettu onnistuneesti.
4. Taustahenkilöiden rekisteröinti pelipaikkaan
 -
Kaikki ottelupöytäkirjaan merkittävät henkilöt tulee rekisteröidä Pelipaikkaan, ohje tullut Heliltä. Jos tässä jotain epäselvää, voit pyytää neuvoja Heliltä tai Antilta. Tämä on tärkeää, jotta pääsette tarkastelemaan joukkueidenne tietoja TASOSSA.

5. Yhteydenpito joukkueenjohtajien/taustahenkilöiden kesken

- On esitetty kysymys, olisiko tarvetta luoda Facebook, Whatsapp tms.. ryhmä joukkueenjohtajien ja joukkueiden taustahenkilöiden väliseen viestintään. Todettiin että ei tässä vaiheessa tarvita, pohditaan uudelleen jos tällaiselle herää kysyntää.

6. Peliasut
- Heli on laatinut ohjeistuksen seuran uudesta peliasu käytännöstä. Ohjeistus on jaettu joukkueenjohtajille ja löytyy myös kotisivuilta.

Johtokunnan puheenjohtaja kertoi laativansa ns. seurakirjeen, jossa kertoo ajankohtaisia asioita mm. tästä varusteasiasta.

7. Huoltajakoulutusilta 9.1.2019

- Heli järjesti huoltajakoulutusillan 9.1.2019. Käydään läpi tuntemuksia illan kulusta. Osallistujia oli 26 kpl, ilta koettiin hyväksi ja tarpeelliseksi. Koulutuksen materiaalit löytyy kotivuilta.

8. Cafe Haapis varainhankinnassa


-Joukkueet voivat pitää kahvilaa keväästä syksyyn  Haapiksella sunnuntaisin klo 11.30-14, piirin peli-iltoina tai joukkueidensa matseissa. Kahvilan säännöt ovat seuraavat:


* kahvilanpitoon voi ilmoittautua kirjautumalla Cafe Haapiksen nimenhuutoon cafehaapisp.nimenhuuto.com
  • kahvilanpitäjät tuovat itse myytävänsä kahvilaan, kahvilassa on suodatinpusseja, sokeria ja pikkulusikoita, jotka ovat kahvilan kaapissa. Kaapin avaimen saa joukkueenjohtajalta ja hän voi myös päästää sisään kahvilanpitäjät avainkoodillaan. Kaupaksi hyvin käyvät esim. kahvi/tee, limu/pillimehut, sämpylät ja pullat
  • Su ja matsien kahvilasta saa koko tuoton itselleen, piirin peli-illoista tilitetään puolet seuralle, koska tuotto on korkeampi suuremman asiakaskunnan takia; tarkoituksena on myös pitää seuran kausimaksut kohtuullisina kahvilatuoton avulla
  • vaihtokassa on joko Liisalla (050 9181002) tai Helillä (050 3103292)
  • kahvilanpitäjät siivoavat jälkensä kahvilassa pyyhkimällä työtasot ja tyhjentämällä roskikset keittiöstä ja piirin peli-illoissa myös pukuhuoneiden roskikset ja ulkoroskikset.


  • Liisa Viranko on lupautunut jatkamaan kahvilavastaavana vielä kuluvan vuoden. Kiitokset Liisalle.



    9. Nuorisopäällikön terveiset
    - Futisvalmentajien starttikoulutus käynnistyy 20.1.2019
    - Valmentajilta tullut palautetta että nimenhuutoa tulisi käyttää aktiivisemmin. Tästä jojot voivat omia joukkueitaan muistuttaa.
    - Prinssi- ja Prinsessafutis käynnistyy taas keväällä
    - Kesälle tulossa taas futiskoulu.
    - Junnupelaajia tällä hetkellä Ponnistuksessa n. 300



    10. Johtokunnan kuulumiset
     - Seuran kevään vuosikokous 11.2.2018 Ponnistuksen toimistolla klo 18.30 alkaen, sinne voi osallistua kaikki halukkaat.
    - On perustettu Kehry- ryhmä, joka koostuu johtokunnan ja pallojaoksen edustajista. Sen on tarkoitus toimia linkkinä Antin, johtokunnan ja pallojaoston välillä. Kehryyn on nimetty Mimma Sopanen, Nik Davies, Jukka Haapamäki, Sampo Ahonala, Antti Tarvainen ja Timo Palmroos.


    11. Muut asiat
    -  Joukkueenjohtaja voi  jatkossa saada koodin Haapiksen huoltorakennukseen Nikiltä tai Jukalta.
    - Johtokunnan puheenjohtaja Jukan seurakirjeeseen lisätään vielä maininta, että jos pelaajien vanhemmissa on intoa ja taitoa osallistua valmennukseen, rohkeasti yhteys Antti Tarvaiseen. Lisäksi myös muistutetaan vanhempia siitä että taustahenkilöitä joukkueisiin kaivataan aina lisää


    12. Seuraava kokous
    Seuraava kokous pidetään Ti 12.2.2019 Ponnistuksen toimistolla klo 18. 30 alkaen.




    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti